Katolíci zvou na přednášku schismatika o „Františkově reformaci“

Mnozí katolíci si mysleli, že arcibiskup Lefebvre přeháněl, nyní je stále zřejmější, že měl pravdu. Jeden z projevů „ďábelského zmatení“, o němž hovořila sestra Lucie z Fatimy:

Zatímco opravdoví katolíci jsou dnes „exkomunikováni“, opravdoví schismatici přednáší katolíkům o „reformaci“ jejich papeže.

Níže uvedená pozvánka na přednášku „evangelického faráře“ (sv. Ignác považoval nazývání protestantů evangelíky za urážku Evangelia) byla vyvěšena v kostelní vývěsce katolického(!) kostela ve Velkém Meziříčí.

frant.reformace


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/121425/virtual/www/domains/kronika.ikatolici.cz/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 komentářů u “Katolíci zvou na přednášku schismatika o „Františkově reformaci“

  1. Ja si raz pri čítaní tento rubriky ublížim. Ako som sa smial, som skoro spadol zo stoličky.
    V Česku je protestantský farár redaktorom „Katolického“ týdeníku? Napíšte mi, že som sa pomýlil pri čítaní tej pozvánky.

    ……………………………………….. . (v preklade: nenachádzam slov)

  2. Luterán redaktorem , další luterský falář zas psal úvodník v Nekatolickém týdeníku .Inu , ofce už jsou tak zblblé, že jim to nepřipadne .I kdyby patláma při mši uděloval „požehnání…“

  3. To hádam nie, luterán redaktorom KATOLICKEHO tyzdennika?! Aj by to bolo na smiech, keby to nebolo smutne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *